Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ 6/7/2012


«Η ψήφος σε κόμματα διαμαρτυρίας θα είναι ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ. Εάν στην επόμενη Βουλή δεν υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ, δεν θα πληρώσουν οι πρωταίτιοι του ελληνικού δράματος. Δεν θα μπορέσουμε να τους οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη. Δεν θα μπορέσει να σχηματιστεί Εξεταστική Επιτροπή και Ειδικό Δικαστήριο στη συνέχεια για τον κ.Παπανδρέου και τον κ.Παπακωνσταντίνου», χαρακτηρίζοντας τον πρώην Πρωθυπουργό και τον πρώην Υπουργό Οικονομίας ως «πρωταίτιους του ελληνικού ναυαγίου».
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 06 Ιουλίου 2012, ημέρα Παρασκευή, μετά από την παράταση που είχε δοθεί ενόψει των συνεχόμενων εθνικών εκλογών και προκειμένου να προλάβουν να συνυπογράψουν όσοι εκ των Ελλήνων διαθέτουν τα κότσια και το θάρρος της γνώμης τους και δεν υποκύπτουν σε πιέσεις και εκφοβισμούς, κατατίθεται ενώπιον του κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών η μηνυτήρια αναφορά– έγκληση:
Της ΝΤΟΡΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, δικηγόρου Αθηνών, και των λοιπών ΕΛΛΗΝΩΝ και ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ που συνυπογράφουν και έχουν τη δύναμη να διεκδικούν τα αυτονόητα, δηλαδή την απόδοση δικαιοσύνης,
Κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και κατά κάθε βουλευτή, υπουργού, υφυπουργού και κάθε άλλου πολιτικού ή μη προσώπου που συνέπραξε, συνετέλεσε στην παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στις ξένες δυνάμεις, στην υποδούλωση, εξαθλίωση και εξόντωση των Ελλήνων και συνέβαλε στη διάπραξη σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού των εγκλημάτων:
• Της εσχάτης προδοσίας
• Της εξαπάτησης εκλογέων
Την ημέρα της κατάθεσης της μήνυσης στην Ευελπίδων, Παρασκευή 06/07/2012, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι, πιστοί σ΄αυτό που ξεκινήσαμε και θα φτάσουμε με δύναμη μέχρι τέλους.
Προσδοκούμε από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος του καθήκοντός της, σ΄αυτό που επιτάσσει το λειτούργημα που δεν είναι άλλο από την τιμωρία του εγκλήματος, από τη νέα Βουλή να ανταποκριθεί στις εύλογες, αυτονόητες και νόμιμες προσδοκίες του Ελληνικού Λαού που με την ψήφο του έγινε η σύνθεσή της, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη των πραγμάτων, η νομιμότητα, να αποδοθεί η δικαιοσύνη, να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι πρόδωσαν την Ελλάδα και να αρχίσει μία νέα εποχή, που θα χαρακτηρίζεται από αξίες, ασφάλεια δικαίου και ελπίδα για τη χώρα μας, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η τιμωρία των πρωταιτίων του ελληνικού ναυαγίου αποτελεί και έναν από τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας, της νέας μας κυβέρνησης, που ήταν η νικήτρια των εθνικών εκλογών της 17/06/2012. Θυμίζω ότι στις 23/04/2012, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κ.Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε συνέντευξή του ανέφερε συγκεκριμένα:
Επομένως, η ΝΔ είναι πεπεισμένη ότι οι κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου διέπραξαν εγκλήματα κατά της χώρας μας. Αυτό που απομένει μετά τις δηλώσεις της, είναι η απόδοση δικαιοσύνης, κατά τη δεδηλωμένη επιθυμία της.
Ο Ελληνικός Λαός είναι μαζί της, όπως έδειξε το εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτό που απομένει, είναι να φανεί αντάξια η ΝΔ των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ προσδοκά από τη ΝΔ να ανταποκριθεί στις εξαγγελίες της. Προσδοκά τη στήριξη στη μηνυτήρια αναφορά και από τα λοιπά Κόμματα που θα μετέχουν στη Βουλή και έχουν επανειλημμένα καταγγείλει την τέλεση εγκλημάτων κατά της χώρας μας.
------------------------------------------------
ΝΤΟΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
Δικηγόρος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου